Tässä blogissa tulette näkemään erilaisia kuvapainotteisia kirjoituksia niin Keski-Suomen tractor pullingin toiminnasta yleisesti, kisojen suunnittelusta ja järjestelyistä kuin historiasta ja lajista sekä laitteistostakin.

Pullinkiblogilla höpinää tötteröön

maalis 8, 2020 | Infoa ja ajankohtaista | 0 Kommenttia

Nyt kun EM-kisoihimme EC2020 on aikaa vielä 6 kuukautta ja SM-kisoihimme (ENÄÄ!) 2,5 kuukautta oli mielestämme hyvä aika alkaa tutkia tulevaa pullinkikesää uudenlaisten lasien läpi ja perustaa blogi pullinkipostauksille. Tässä blogissa tulette näkemään erilaisia kuvapainotteisia kirjoituksia niin yhdistyksemme toiminnasta yleisesti, kisojen suunnittelusta ja järjestelyistä kuin historiasta ja lajista sekä laitteistostakin. Höpinää tässä tötterössä on luettavissa aina sunnuntaisin, mukavasti aamukahvin kaveriksi. Tulevina sunnuntaipäivinä tulette pääsemään käsiksi teksteihin tällaisilla teemoilla:

KOHTI KISOJA

 

Kohti kisoja -tekstisarjan jutut päästävät teitä tulevaisuudessa kurkistamaan verhon taakse siitä, millaista on järjestää Tractor Pulling-kisoja täällä Lievestuoreella. Millainen porukka tarvitaan kisoja tekemään? Mitä kaikkea pitää muistaa ja tehdä ennen kisapäivää?

HISTORIAN HAVINAA

 

Historian havinaa- sarjassa kerromme menneiden vuosien kisoista ja järjestelyistä. Milloin paistoi aurinko, milloin satoi vettä? Kuka kuski pärjäsi parhaimmin minäkin vuonna, millaisia muisteloita tapahtuman tekijätiimillä on? Millaisia uutisia saimme mörinöillä aikaan?

INFOA JA AJANKOHTAISTA

 

Infoa ja ajankohtaista- tekstit antavat tietopläjäyksiä kisoihin ja käytännön asioihin liittyen, täältä löydät jatkossa mm. lisätietoa vaunupaikkojen varauksesta tai kisapaikalle saapumisesta.

KUVA PUHUU

 

Kuva puhuu – teksteissä ollaan nimensä mukaisesti valokuvien äärellä. Tutustutaan hiukan erilaisiin koneisiin, mitä merkkejä, muotoja, malleja on vuosien saatossa kisoissa nähty? Mitkä koneet ovat nopeimpia, mitkä voimakkaimpia ja mitkä erottuvimpia?

Jos olet vasta tutustumassa Tractor Pullingiin

ja seuraamme, voit tässä viikon aikana ennen seuraavaa pullinkipostausta ottaa pullingin pikakurssin mm. näiden avulla: seuramme lyhyt ja ytimekäs historia kerrottuna täällä , ainutlaatuinen vetoratamme esiteltynä täällä , seuramme yleiset kotisivut ovat täällä missä nyt luet blogiakin, mutta syyskuussa koittavien kansainvälisten Euroopan mestaruus-kisojen omat EC2020-kotisivut löydät täältä .

Lämpimästi tervetuloa matkaan, pysyhän kuulolla pullinkipostausten äärellä! Ja hei, jos sinulla on juttuvinkki, pullinkipostaustoive tai haluat lähettää äidille terveisiä, jätähän kommentti alla olevaan kommenttikenttään.

***************

Seuraathan meitä jo sosiaalisessa mediassa?

INSTAGRAM FACEBOOK

Artikkelin kuvat: Fannzu Photography

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *